torsdag, december 08, 2005

Febrig åttamånderskille och Mathildas dansuppvisning

Melkers feber har hållt i sig. Det har legat mellan 39 och 39,9. Han är rätt hängig vår lilla prins... Sover dåligt tyvärr. Vill helst bara sova i famnen... Jobbigt!
Inget kul att fira åttamåndersdagen med feber...

I går var det äntligen dags för Mathildas dansuppvisning! Var lite orolig för att hon skulle bli sjuk och missa det, men det gick bra. Micke fick däremot stanna hemma med Melker men det är inte mycket att göra åt det.

Mormor, morfar, gammelmormor, farmor & farfar var på plats så hon hade bra publik ändå :)Dom var sååå duktiga och såååå söta! Man blev alldeles tårögd... Hon tyckte det var jättekul! Men hon blev lite besviken då hon inte fick blommor efteråt.. Hade tänkt tanken, men iom att jag varit hemma med sjuk Melker hela dan så har jag inte kunnat fixat blommor. Det fick bli en vända på Statoil på vägen hem och köpa en blomma. Det gick bra det med :)

Nu ikväll så var vi och tittade på den andra dansuppvisningen (dom hade delat upp det på två kvällar så det inte skulle bli så långt). Anton var där och tittade på sin syster Matilda, och vi satt tillsammans med dem. Jättekul tyckte Mathilda. Hon och Anton satt och sjöng med så sött i sångerna :)

Efter dansen så åkte jag och Mathilda till Maxi och handlade. Det var mysigt att komma i väg själv med Mathilda en stund! Känns lite drygt att ha varit hemma med Melker i ett par dar nu. Micke var ju dessutom borta tisdag kväll och natt, och i morrn sticker han igen. Trist!

Nu är jag sjukt trött och ska dyka ner i sängen!

Inga kommentarer: