lördag, december 27, 2008

Det blev inte som jag tänkt mig...

Skulle ju jobba idag... men min dator tyckte visst inte det. Den fungerade inte som den skulle... Alla mina program var borta från skrivbordet... Det har hänt ett par gånger tidigare och jag vet att det brukar lösa sig, så jag fick inte panik.. Oftast funkar det om man startar om datorn, eller så får man åka till jobbet och plugga in datorn i nätverket och så brukar det funka efter det.

Efter att ha startat om fem gånger i dag, så gav jag upp. Det var helt enkelt inte meningen att jag skulle jobba..

Jag hann i stället med att gå igenom hela min "papperslåda" och sortera, rensa och fixa. Härligt!

Micke och barnen kom hem vid halv sex. Dom hade haft en toppendag på Spårvägsmuseum och avslutat med lek i Mulle Meckparken. När dom kom hem åt vi pizza och sen blev det en tidig kväll.

Melker är snorig... är det inte typiskt? Jag som just berättade för Åsa om våra planer att komma och hälsa på dom på måndag... Hoppas att han inte blir värre.. men Micke som nyss var uppe hos honom sa att det var febervarning.. Nåja, den som lever får se!

I morrn firar vi jul med farmor & farfar härhemma!

4 kommentarer:

Sabina sa...

Ååå va typiskt med jobbet=( Arg man blir.
ÅÅÅ typiskt med Melker oxå, faaan vad alla är sjuka hela tiden, det är samma med Albin, han snorar igen nu, å i morgon är det hockeycup.
Sucka.
Nu har jag gnällt färdigt.
Kul med en julafton till=)
Kraaaaaaaaaaam

Johanna sa...

Har du provat högerklicka på skrivbordet och välj Uppdatera? Då brukar ikonerna fint ploppa upp på sina platser på skrivbordet igen!

//Johanna

Johanna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Sandra sa...

Sabina:
Ja... det var typsikt - men på sätt och vis rätt skönt.. fast nu kvarstår ju dock pressen på mig.. Jag måste komma i väg och jobba nåt i veckan, vill inte...

Ja, varför ska dom alltid bli sjuka när det är nåt man ska göra??? BlÄ!

Hoppas Albin piggade på sig så att han kunde spela!

Johanna:
Ja.. men det funkar inte.. Det är mina personliga inställningar som inte laddas rätt. Så alla program jag installerat ser oxå ut att vara bortblåsta. Märkligt...
Men som sagt, jag har varit med om det förr så jag har is i magen ett tag till...

Kram på er!