tisdag, januari 31, 2006

Dagen blev inte som planerat

I dag var Mathilda hemma från dagis, och en tur på öppna förskolan samt ett besök hos morfar stod på schemat.

Men nåt gick fel...
Jag började koka makaroner för att ta med en matlåda till Mathilda, som hon kunde äta på ÖF. Ringde sen mormor för att tala om att vi tänkte gå upp till morfar, men då fick jag höra att vi inte kunde komma upp för det var fler som skulle dit. Blev lite besviken då vi planerat inför att gå dit, och Mathilda var med på noterna. Det är lite si och så med det annars vad det gäller att besöka gammelmorfar...
Jaja, vi fick nöja oss med en tur till ÖF då.. men även det sket sig. Melker skulle bara få sova sin förmiddagslur först, och han somnade försent och sov för länge. Så när han vaknade var det bara 45 min kvar till stängning. Alltså stannade vi hemma... Luften gick ur mig och jag kände mig tokless helt enkelt.

Ryckte upp mig efter ett tag, och så blev det en tur till centrum i alla fall. Åkte även förbi mamma på jobbet. Hon hade skrivit ut en massa målarbilder till Mathilda, så dom hämtade vi upp.

Eftermiddagen ägnades åt att rita, spela, titta på Pocahontas, sätta upp en spegel och två cd-hyllor i Mathildas rum, laga mat och allmän lek och bus.

Det blev en okej dag ändå till slut. I morrn förmiddag ska jag och Melker på babysång minsann.

Melker på "sin nya bil" (lånad av Veronica)


Mathilda går bakom och puttar på...


Aksungen kunde inte motstå att testa hon oxå...

Inga kommentarer: