måndag, januari 23, 2006

En flängardag...

I morse unnade vi oss sovmorgon... Inte så smart kanske... Frukosten var kaotisk, att serva Mathilda, försöka få i Melker gröt och samtidigt få honom att sitta kvar i stolen och sen dessutom försöka få i sig frukost själv... Det är ingen lek!
Det blev panikstressat till slut, och vi hann med nöd och näppe till dagissamlingen.
På väg hem från dagis stannade jag och Melker till på Sätuna för att handla några smågrejer, och sen åkte vi hemåt. Melker var trött, men ville inte sova. Känns igen.. Till slut somnade han. Men det blev inte så långvarigt, strax innan elva vaknade han. Strax därefter åt vi lunch. Återigen en kaotisk stund vid matbordet. Melker fick makaroner och frikadeller att plocka med, men han ville hellre rensa min tallrik... Suck!
Vid halv tolv packade vi in oss i bilen igen för att åka och hämta Mathilda, och sen hem igen. Det blev ett kort stop hemma, en halvtimme senare gav vi oss i väg igen, denna gången till kyrkans barntimmar. Hade egentligen inte tänkt åka hem mellan dagis & kyrkis, men det blev nödvändigt... toabesök..

Lämnade Mathilda på kyrkis, och åkte hem med Melker. Han somnade rätt fort, och sov ca 40 min. Gav han gröt till mellanmål... det slutade med en vällingflaska... Han var helt vild. Klockan tre hämtade vi Mathilda igen. Hon hade haft det bra! Hon tycker det är jättekul med kyrkis!

När vi väl kom hem sen igen stannade vi hemma och tog det lugnt... Melker var trött och gnällig.. Han kämpar som sjutton för att lära sig gå! Han tar nåt steg här och där... Det lustiga är att han inte står speciellt stadigt än, men gå ska han visst göra ändå... TOKUNGE!

Inga kommentarer: