onsdag, januari 04, 2006

Illamående - äckelinlägg

Onsdagen var ingen bra dag. Jag var ruskigt trött... Delvis självförvållat då jag gick och jag la mig 0:30 och sen väcktes 03 av Melker... Var uppe med honom 1,5 timme. Blä!

När det var dax att stiga upp runt 08:30 var jag så himla trött och hade hemsk huvudvärk. Huvudvärken gav inte med sig trots att jag tog en huvudvärkstablett till frukost.

Mitt på dagen hade jag sån huvudvärk så jag mådde illa och grät. Inte kull alls när jag hade en liten övertrött Melker som inte ville sova och en Mathilda som ville aktiveras. Hon ville att vi skulle spela spel.. Jag försökte en stund, men klarade det inte. Huva!

Blev sen dassig i magen och var då rädd för att det var magsjuka jag råkat ut för... Vill inte, vill inte, vill inte... Började sedan misstänka att det kanske varit nåt fel på valnötterna jag åt dagen innan.. Det var några som smakade lite konstigt...

När Micke kom hem vid fem mådde jag rätt bra igen.

I torsdags morse skulle jag och Mathilda äta tomtegröt. Jag klämde ur halva korven ner i Mathildas tallrik och in i micron, sen klämde jag ur resten ner i min tallrik... Ut ur korven kom en äcklig brun klump tillsammans med gröten. Fy fasiken så äckligt! Hällde ut allt i vasken och även i Mathildas tallrika hittade jag såna där bruna klumpar... Vetitusan vad det är, men äckligt var det i alla fall!

Det värsta är att jag tycker att gröten haft en konstig bismak de senaste gångerna jag ätit den (och ändå har jag ätit mera... konstigt...) och jag åt av gröten dagen innan illamåendet... Undrar ju såklart om det har något samband?!

Glad är jag i alla fall över att det inte var magsjuka!

1 kommentar:

Anonym sa...

Men vad det för korv med tomtegröt? Sån där färdigköpt eller? Låter iaf uräckligt.. Hoppas du piggar på dig nu!

kram