torsdag, juni 25, 2009

Falun med jobbet

Förra onsdagen till torsdagen var jag i Falun med jobbet. Det var sommaravslutning kombinerat med "fira-av-chefen" som slutar efter semestern.

Vi höll till på Främby Udde. Det hade varit lite blandade känslor inför denna resa och några av oss var rätt skeptiska.. Killarna som ordnat det hade roat sig med att lura i oss både det ena och det andra, så vi visste inte riktigt vad vi hade att vänta oss...

Men det blev faktiskt toppen!
Efter en härlig lunch på altanen, med utsikt över vattnet, så körde vi femkamp. Det var lasso, blåsrör, slangbella, pilbåge och göra-upp-eld. Himla kul!

Eftermiddagen ägnades åt vattensport. Vi som inte ville paddla kajak eller åka vattenskidor fick åka båt. Inte fy skam.. Riktigt nice!

På kvällen åts god middag på samma härliga veranda, och sen blev det "efterfest" på killarnas altan. Jag och några till bröt upp först, då klockan passerat midnatt. De som höll i gång längst la sig efter 05.. Dom var mer döda än levande när vi satte oss i taxin för att åka till stationen vid 08:45..

Som sagt, det blev en bra liten resa ändå :)


Tjejstugan


Mathilda ville att jag skulle ha med mig "Mathilda & Melker" så att jag kunde krama dom om jag längtade hem. Här hade dom visst hoppat upp och satt sig i fönstret...


En av vattenskidåkarna


Här satt vi och åt middag på kvällen. Är inte helt säker på att mina arbetskamrater ville vara med här så därför är dom kluddade :) Ville mest bara visa den fina utsikten..

5 kommentarer:

Monkan sa...

Såg ju jättemysigt ut... Kram

Marianne sa...

Ja, det såg riktigt mysigt ut. Tur att du hade Mathilda & Melle med så att dom kunde hålla ordning på dig....haha.
Puss

STEFAN sa...

Ni verkar haft mysigt! Det är tydligen någon kompis pappa till
Johan Lindgren ( från Falun) som driver anläggningen.

Camilla sa...

Vad mysigt det såg ut! :) Gulligt av barnen att skicka med gosedjuren också. :)
Kram!

JoVi sa...

Det såg riktigt trevligt ut! :)

SÅ sött med gosedjuren! Gullungar :)