fredag, juni 10, 2005

Besök hos Åsa & Thindra

I dag är det fredag och Mathilda är numera ledig från dagis på fredagar. Dagens schema bestod av ett besök hos Åsa & Thindra tillsammans med Veronica, Lucas & Thyra och sen fredagsfika hos mamma & pappa.

I dag är det dessutom farfar/svärfars födelsedag! GRATTIS, GRATTIS!

Vi vaknade och gick upp redan kvart över sex.. Pust! Lite i tidigaste laget... Vi tog det lugnt i starten, och Mathilda satt och spelade data en stund. Vi tog det kanske lite för lugnt, för sen blev det ett himla stressande... Det är en himla massa saker man måste tänka på att ta med sig numera.

Vi åkte hemifrån halv tio, mötte Veronica & co vid Preem, och så rullade vi i gemensam trupp mot Ormkärr. Melker sov hela vägen, och fortsatte med det även när jag lyfte ur honom ur bilen för att gå upp till Åsa. Barnen gick bakom oss och höll varandra i händerna. Kolla in dom små damerna med handväskor :) Så söta så!Hemma hos Åsa åt vi lunch nästan direkt. Barnen parkerade vid datorn och spelade spel, och Melker och Thindra sov...
Jag hade en djävulsk huvudvärk som inte gav med sig trots tabletter, så det var extra skönt att få äta lunch i lugn och ro med trevligt sällskap. Efter maten drack vi kaffe och åt kladdkaka, och sen var det dax för Melker att vakna. Thindra ville dock inte göra oss sällskap så mycket. Hon sov mest hela tiden...

Efter några trevliga timmar var det dax att åka hemåt igen. Vi ville inte riskera att hamna mitt i fredagsrusningen... Det gick lite trögt en sträcka, och jag var orolig att det skulle ta tid att köra hemåt, men det släppte som tur var. Både Melker och Mathilda somnade rätt fort, välbehövligt!

När vi kom till Märsta åkte vi hem till mamma & pappa och fredagsfikade. Stannade där i några timmar. Micke höll på med altanbygget hemma, och vi ville inte vara i vägen för honom.

För tredje kvällen i rad somnade Mathilda själv! Tog något längre tid, men till slut somnade hon. När hon somnat, strax efter nio, åkte jag upp till Maxi igen. Skulle handla det jag missade under gårdagens panikhandling... Jätteskönt att handla så sent en fredagkväll. Det var ju inte köigt direkt!

E
Inga kommentarer: