måndag, juni 20, 2005

Efterkontroll och obehaglig amning

I dag var Mathilda hemma från dagis. Hon var iofs feberfri på morgonen, men hade varit lite febrig på natten så det var lika bra att hon var hemma.

Vi tog det lugnt på morgonen, lite för lugnt, för sen när vi skulle iväg så blev det stressigt...
Åkte till mamma strax efter tolv och åt först lite lunch där. Sen gick vi iväg till Sätunaparken där jag lämnade av mamma, Mathilda & Melker. Själv gick jag upp till MVC på efterkontroll. Allt såg jättebra ut, och det syntes knappt att jag fött barn! Jag fixade knipet perfekt. Trodde faktiskt jag skulle få lite "bassning" där...

När jag kom tillbaka till lekparken så ammade jag Melker en stund. Satt inne i en liten paviljong ensam med Melker, och pratade i telefon. Då kommer en snubbe i 35-40 årsåldern cyklande till lekparken, kliver av cykeln och kommer in i paviljongen och sätter sig mitt emot mig. Jag börjar känna mig lite illa till mods, och påskyndar samtalet. När jag lagt på så tittar jag till på snubben och ser att han sitter och glor på mig. Tar bort Melker från bröstet och går ut därifrån, bort till mamma & Mathilda och säger att jag vill gå därifrån snabbt. När jag går ut, så går han efter och sätter sig på en bänk och tittar in mot lekparken. Usch!Kändes så fruktansvärt obehagligt, och när jag dessutom läst i tidningen i dag om 4-åringen som blivit lockad bort från en lekplats och våldtagen, kände jag mig ju knappast lugnare.... Vad hade han där att göra? USCH!

Vi gick hem till mamma & pappa igen och stannade där hela eftermiddagen. Kvällen blev lite för sen, och Mathilda kom i säng på tok för sent... Var spökrädd i kväll igen, men somnade ändå ensam i sin säng till slut.


En liten tumsugande kille....


...och en glad tjej!

Inga kommentarer: