måndag, februari 02, 2009

Helgen

I fredags hämtade mormor & morfar barnen. Vi träffades hemma hos dem sen för att äta middag. Även Sandra, Nicklas & Max var där. Trevligt!

Dock var både jag och Micke trötta, så det blev en tidig kväll..

I går förmiddag var vi upp till Maxi en sväng. Micke behövde fixa ett par saker, och jag skulle handla. När vi var klara där skjutsade Micke oss till Vivi och barnen där det skulle lekas. Micke skulle åka till Enköping och träffa grabbarna.

För oss blev det en heldag hos Vivi och co. Vi blev bjudna på middag där och stannade tills strax innan sju. Trevligt!
Gick sen hem och tittade på körslaget och sen somnade vi alla tillsammans i vår säng. Myys..

I dag blev en lugn dag. Mathilda skulle gått på gympa, men det var lite fight om det innan, och sen när kompisen E ringde och ville leka så blev det så att hon fick skippa gympan ändå och åka iväg och leka. Jag och Melker fick en dag för oss själva. Det blev lite lek, lite teve, lite bad och en sväng i pulkabacken. Melker skrattade så han tjöt.. framförallt då jag trillade av snowracern :)

Vid halv fem kom Mathilda hem, och vid halv sex kom Micke hem. Då åt vi tacos och sen åkte jag och handlade. Sen var helgen slut.. Puh!

I morgon har vi en bonusdag.. Det är planeringsdag på både skola, fritids och dagis så vi är lediga. Får fint besök av Veronica och barnen och Monica & Noah!!

Nu är det hög tid för hopp i sängen!

2 kommentarer:

Sabina sa...

Ja du jösses vart tar helgen vägen liksom=)
Jag får en halvbonusdag, jobbar några timmar, tyvärr.
Trefligt med besök, hälsa dom.
Kramkram

Sandra sa...

Dom springer iväg..
Skönt ändå med en halvdag!

Det blidde inte så mycket av med besöket tyvärr...

*kram*