lördag, februari 21, 2009

Veckan som gått

Så var det helg igen, som iofs snart är slut...

I måndags hade jag en riktig skön dagis & fritidshämtning.
Glada och lyckliga barn = glad och lycklig mamma.

Efter middagen så sa Melker till mig "Mamma, vi behöver väl inte sätta på teven". Vilken fråga.. ingen blir väl gladare än jag om teven får stå avstängd.. Det blir lätt lite för mycket tevetittande för den lilla herrn..

Kvällen ägnades i stället åt att spela Pictureka, leka i rummen och ha kuddkrig i mammas & pappas säng. Mysigt!

I tisdags morse var jag och tränade igen. Bra Sandra!
Hämtningen samma eftermiddag blev raka motsatsen till måndagens mysiga hämtning. Melker drabbades av nåt tokspel och var urförbannad för att han inte fick gå ut och vänta utanför dagisgrinden när jag hämtade väskan.. Tack och lov gick det fort över!

Efter middagen gick vi på överraskningspromenad till mormor & morfar. Vi går dit alldeles för sällan i veckorna, trots att vi bor så nära. Vi var där i nån timme, fikade och pratade lite. Sen blev det snowracertur hem och gemensam nattning i mamma & pappas säng.

I onsdags var det dans och i torsdags var det som sagt kör. Veckans höjdpunkt :)
Denna gång blev vi lika tidiga och fick vänta en bra stund på att bli insläppta. Men det är värt all väntan...


I går skulle kompisen E ha följt med Mathilda hem. Det var planerat sen länge, men så hade E's lillebror fått magsjuka och det var vi inte så intresserad av att bli smittade av så det blev inget av med lekandet här hemma. I stället bestämde jag mig för att baka med barnen. Direkt efter hämtningen åkte vi till Maxi och handlade och sen åkte vi hem och bakade en massa olika småkakor. Sista plåten gick in i ugnen vid nio... Nu är frysen laddad inför kalasen!

I dag har jag och mamma äntligen varit och klippt oss. Så efterlängtat...
Under tiden så var Micke och barnen ute. Det hade blivit pulkaåkning i backen utanför, åkning i isbanan vid skolan och avslutningsvis skridskor vid Sätunaskolan. Morfar kom och gjorde dem sällskap vid skridskoåkning (eller om han kom innan...) .

Jag kom hem tjugo över ett, och då blev det snabblunch och sen promenad med Melker till dagiskompisen V som hade fyraårskalas. Melker hade velat lite innan om huruvida jag skulle lämna honom eller vara med på kalaset. Men när vi kom dit så ville han bli lämnad, så jag fick knata hem igen. Härligt!

Åkte och köpte fika till Micke, Mathilda och mig så fick vi lyxa till det lite själva i stället.
Efter två timmar var det dax att hämta Melker. Kalaset hade gått toppen.

I kväll har vi kollat på Mello, vilket var rätt värdelöst i kväll. Enda intressanta var att se vilket motstånd Caroline får i Andra Chansen. Kändes som ett lätt motstånd i mina ögon i alla fall...

I morrn blir det gympa för Mathilda och sen tror jag det blir bullbak. Mathilda skulle gått på kalas, men födelsedagsbarnet hade åkt på halsfluss så det blir inget kalas.Natti natti!

1 kommentar:

Sabina sa...

Låter som en helt ok vecka, ja förutom att M, missade kalaset då.
Har du börjat träna?? Mycket bra jobbat bruden=)
Det är ju så att du nu är utmanad hos mig...
Lycka till.
Kramelikram