söndag, september 25, 2005

ICA-fest

Dagen innan vi åkte till Cypern var det öppet hus på ICA's nya huvudkontor i Solna. Det ville vi såklart inte missa, så vi tog med oss både mina föräldrar och Mickes föräldrar och åkte dit. Det visade sig vara en massa jippin. Det var fiskedamm, ballonger, clown, killar som gick på styltor, musikunderhållning, fotbollsspelande, tipspromenad och massa annat. Man fick en massa fika, och fick provsmaka grejer, träffa Ola Lindholm, Stig & Ulf från ICA-reklamen och så nån gladiator. Det var jätteskoj!

När vi gick tipsrundan så var det en fråga om hur många steg det är i "frukt-trappan". I den trappan satt Stig & Ulf, så vi fick lite hjälp av dem att räkna. Sen fick Mathilda sitta mellan dem och prata lite. Skoj... Hon var så söt där hon satt mellan dem och pratade lite försiktigt. Skulle såklart haft kameran med, men det missade jag....

När vi var nöjda med rundvandringen så gick vi ner till Maxi och handlade. Mathilda var i minihuset under tiden. Hon tycker det är jätteskoj att få vara där. Stora tjejen!

När vi åkte hem sen så följde Mickes föräldrar med hem och åt middag. När dom åkte hem så åkte Micke i väg en sväng med barnen, så att jag skulle få fixa lite här hemma. Det var en del som behövde göras innan vi skulle åka....

På kvällen somnade barnen relativt tidigt och sov bra hela kvällen, så vi fick packa i lugn och ro. Kom i säng strax efter halv elva.

Inga kommentarer: